Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Diku larg në arkipelag, në një nga vendet më të rrahura nga era, më të shkretë dhe më të ekspozuar të Suedisë, u ndërtua përfundimisht Pater Noster - mbreti i farit Kjo vepër moderne arti ka qenë shpresë dhe udhëzim për lundërtarët për më shumë se një shekull. Ngjitur me të, kujdestarët e farit dhe familjet e tyre ndërtuan shtëpinë e tyre, një komunitet i vogël në një ishull, i cili është parë gjithnjë si i pabanueshëm. Për më tepër se një qind vjet ata jetuan këtu, sipas kushteve të diktuara nga ishulli dhe deti.

Tani janë hapur sërish dyert e shtëpisë së mjeshtrit të farit dhe është rikonceptuar për publikun. Një vend për lundërtarët nga afër dhe larg, për adhuruesit e natyrës dhe ndjekësit e kënaqësisë, për ata që kërkojnë qetësi ose shoqëri të mirë. Këtu, ku drita është më e ndritshme dhe era më e fortë, oqeani më i kripur dhe ushqimi i detit më i freskët.

"Në Pater Noster, krenohemi me përvojën unike dhe cilësore që ofrojmë. Bashkëpunimi ynë me DUX na plotëson; Shtretërit tanë DUX u dhurojnë klientëve tanë (dhe neve, shton Mirja) një nivel të jashtëzakonshëm rehatie dhe gjumi. Opsioni me shtratin/dyshekun me një pjesë është i përkryer për ne, një dizajn minimalist skandinav, i cili, nga ana tjetër ofron një nivel çlodhjeje dhe "rikarimi" për trupin dhe mendjen e ngarkuar që ndoshta pika e tyre e takimit është qetësie befasuese e vetë këtij ishulli të izoluar."

Mirja Lilja Hagsjö, menaxhere e përgjithshme, Pater Noster

Hoteli Pater Noster

Hamneskär

47151 Hamneskär

Suedi

Telefon
+46 73 324 77 04
Email
Uebfaqja
www.paternoster.se