Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Njihuni me shtratin e fundit që do t'ju duhet ndonjëherë: Rehati e qëndrueshme nga DUX

Përmirësimi i komoditetit, performancës dhe jetëgjatësisë së shtretërve ka qenë qëllimi udhëheqës i DUX që prej themelimit të kompanisë thuajse një shekull më parë. Gjenerata e fundit e shtratit legjendar DUX vazhdon udhëtimin. Me një sistem gjumi të bazuar në komponentë për një personalizim të pakrahasueshëm dhe materiale të pastra natyrale, është i projektuar të zgjasë një jetë dhe madje më tepër se aq.

"Dizajni ynë i përmirësuar i komponentëve i jep çdokujt një përvojë të personalizuar gjumi që i jep përparësi mirëqenies së personave dhe shëndet planetit tonë," thotë Henrik Ljung, shefi ekzekutiv i DUX & DUXIANA. "Koleksionin e ri 'Rehati e qëndrueshme' nuk e kemi quajtur kështu më kot, prandaj premtojmë që do ta nderojë emrin në çdo aspekt."

Kemi rimenduar çdo qepje

Rehatia e qëndrueshme është rezultati i një kërkimi tre-vjeçar dhe përpjekjesh për zhvillim ku DUX i shqyrtoi dhe analizoi me kujdes të gjitha materialet e përdorura në shtretërit ekzistues. Ndërkohë që DUX është mbështetur gjithmonë në prodhimin e përgjegjshëm me burime të qëndrueshme të siguruara me kujdes, koleksioni i ri i shtretërve e çon këtë edhe më tej, duke hequr të gjitha materialet jothelbësore të prodhuara nga njeriu.

Si më parë, kornizat e shtretërve janë ndërtuar nga pisha suedeze me rritje të ngadaltë, me susta prej çeliku tepër elastik i siguruar me përgjegjshëm. Ndryshimi kryesor qëndron te pëlhura. Për komponentët e rinj, DUX ka zgjedhur një gamë fibrash krejt natyrale: 100% lesh, 100% pambuk dhe 100% li. Përveç kësaj, shtresa e lateksit është përmirësuar në një përzierje me 90% lateks natyral.

"Materialet e reja jo vetëm që përmirësojnë gjurmët mjedisore të secilit prej shtretërve DUX", shton Ljung. "Ato krijojnë gjithashtu një përvojë të përmirësuar të gjumit. Lateksi natyral ofron mbështetje konturimi për çdo centimetër të trupit të personit në gjumë, ndërkohë që pambuku 100% me fije të shumta ofron butësi të pakrahasueshme. Pëlhura krejt natyrale në të gjithë shtratin mundëson gjithashtu një kontroll më të madh të temperaturës pë rnjë gjumë më të rehatshëm natën".

TopCorner_SustainableComfort_DUX_6000x4000.jpg

Shtrati më i personalizueshëm në botë

DUX zhvillon teknologji shtrati për të garantuar çlodhjen më cilësore me fokus në qëndrimin e duhur dhe gjumin e përmirësuar e të thellë. Çelësi për këtë është aftësia e personit në gjumë për të personalizuar anën e shtratit për të plotësuar nevojat unike të trupit të tij.

Shtretërit në koleksionin "Rehati e qëndrueshme" kanë një sistem gjumi të bazuar në tre komponentë të veçantë, të zëvendësueshëm. Ky dizajn novator ofron një fleksibilitet më të madh për ta përshtatur shtratin për të ofruar nivelin më të mirë të mundshëm të rehatisë dhe për ta ruajtur këtë rehati për periudha edhe më të gjata.

Tre komponentët e rehatisë së qëndrueshme

  • Sistemi Pasi mbështetjes Pascal: Sistemi i patentuar i DUX i kasetave të këmbyeshme garanton mbështetje optimale për këmbët, ijet dhe shpatullat.
  • Shtresat e sipërme DUX: duke qenë pjesë integrale të rehatisë optimale, ato mbeten të pambërthyera pas shtratit për fleksibilitet maksimal personal.
  • Shtresa e brendshme e rehatisë: Një komponent i përmirësuar së fundmi prej lateksi natyral dhe leshi natyral, që rrit më tej potencialin e personalizimit të rehatisë.

SustainableComfort-BedInRoom_HiRes.jpg

"Sistemi me bazë komponentët mundëson përtëritjen e vazhdueshme të rehatisë së shtratit tuaj DUX", shpjegon Ljung. "Nëse ndryshimi i rrethanave të jetës kërkon një lloj tjetër mbështetjeje, përmirësimi i komponentëve ose këmbimi i tyre është gjithmonë i mundur. Me pak fjalë, mund të zgjatni jetëgjatësinë e shtratit tuaj për një kohë të pacaktuar, që do të thotë se mund të jetë shtrati i fundit që blini!"

Jetëgjatësia e shtratit pasqyrohet në një skemë të re ngjyre për koleksionin. Kombinimi i rërës së lehtë skandinave dhe tërshërës së ngrohtë është njëkohësisht klasik dhe modern, duke ofruar një pamje të përjetshme për t'iu përshtatur çdo shijeje. Edhe nëse pronari vendos të ridekorojë ose rimodelojë, shtrati i Rehatisë së Qëndrueshme do të përmirësojë estetikën e dhomës së gjumit për vite me radhë.

6006_SustainableComfort_DUXIANA_2000x1500px.jpg

Udhëheqës i mundësive të reja të gjumit

Një qasje e punuar me dorë me materiale premium ka qenë gjithmonë në thelb të produkteve DUX. Koleksioni i Rehatisë së Qëndrueshme ndërtohet mbi këtë trashëgimi. Është produkti i mbi 90 viteve risi dhe teknologji të provuara të shtretërve, duke përfshirë sistemin unik të sustave të pandërprera që mundëson mbështetje dinamike të gjumit.

"Për ne, Rehatia e Qëndrueshme është një tjetër shembull i rrënjëve krenare suedeze të DUX, duke pasqyruar përkushtimin tonë ndaj cilësisë dhe administrimin e përgjegjshëm mjedisor", thotë Ljung. "DUX nënkupton "lider" dhe pikërisht kështu jemi. Me këta shtretër po vendosim sërish standarde të reja: si kur bie fjala për përvojat e një gjumi të rehatshëm, të personalizueshëm, ashtu edhe për produkte gjumi më të qëndrueshme, më jetëgjata."

Koleksioni "Rehati e qëndrueshme" do të jetë në dispozicion në dyqane të caktuara duke nisur nga korrik 2024.