Anashkaloni përmbajtjen kryesore

E vërtetë / E gabuar: Muskujt e shpinë flenë kur flini ju

Sipas kërkimit mjekësor, mbi 80% prej nesh do të ketë dhimbje shpine në një fazë të jetës. Karriget ku ulemi, këpucët që mbajmë, sportet që luajmë, stresi në jetën tonë, të gjitha bëhen shkaktarë të dhimbjes së shpinës. Gjëja e fundit që ju duhet është një dyshek që i shkakton presion shpinës suaj kur flini.

Edhe kur jeni në krevat, nëse shpina juaj nuk është në drejtimin e duhur, muskujt e shpinës janë të detyruar të kontraktohen. Pra, fatkeqësisht muskujt e shpinës nuk flenë domosdoshmërish kur flini ju, ata qëndrojnë të tensionuar nëse dysheku juaj nuk ofron mbështetje të përshtatshme e të vazhdueshme.

Ndjeni dallimin

Nuk ka mënyrë më të mirë për të provuar Shtratin DUX sesa në jetën reale. Largoni të gjitha dyshimet. Gjeni dyqanin më të afërt dhe shikojeni vetë.

Gjeni një showroom

Të ngjashme