Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Mbi 50 vjet dizajn ikonik suedez. Eksploroni koleksionin tonë të mobilieve të përjetshme klasike dhe dizajnit bashkëkohor.

Shikoni të gjitha mobiliet

Mobilia jonë më e dashur

Jetson

Karrigia e thjeshtë ikonike e dizajnuar nga Bruno Mathsson.

Zbuloni Jetson

Mobilie DUX

Karrige Sam krom klasik i butë 88 Karrige Sam e zezë deve natyrale

Karrige Sam

Do të thoshim se një karrige ideale është tërheqëse për syrin aq sa është edhe e rehatshme.

Lexoni më shumë
Karrige Sam krom klasik 88 Kolltuk Sam krom natyral deve

Kolltuku Sam

Do të thoshim se një kolltuk ideal është tërheqës për syrin aq sa është edhe i rehatshëm.

Lexoni më shumë

Jetson

Zbuloni mobiliet tona më të dashura

Lexoni më shumë
Tavolinë e vogël Alberto Alberto i zi

Tavolinë e vogël Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Lexoni më shumë
Tavolinë e madhe Alberto Alberto i zi

Tavolinë e madhe Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Lexoni më shumë
Krom tamburi Krom tamburi

Tavolinë tamburi

Një tavolinë më e vogël për një llojshmëri përdorimesh, është elegante dhe e thjeshtë.

Lexoni më shumë
Karrige Sam krom klasik 88

Tavolinë kafeneje Inter

Tavolinë ngrënieje në madhësinë e tavolinave të kafenesë.

Lexoni më shumë
Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë

Tavolinë ngrënieje Inter

Një tavolinë e bukur, e pastër dhe standarde ngrënieje.

Lexoni më shumë
Lunaria e vogël frashër i vajosur  Frashër i vajosur Lunaria

Tavolina e vogël Lunaria

Një tavolinë e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Tavolinë Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Lexoni më shumë
Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Tavolinë XL Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Lexoni më shumë
Alicia 20B krom balder 3 132 Alicia 20A+20A krom sunniva 2 811

Alicia

Divan i gjerë dhe modern për shumë përdorime.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Sistemi Pascal
  • Opsione të shumta uljeje
Lexoni më shumë

Shtrati ditor Ritzy

Ulje moderne, premium me detajet më të përsosura.

Lexoni më shumë