img

XCLUSIVE

Një kryevepër e punuar me dorë që sjell bashkë gjithë aftësitë tona të punimeve artizanale shtretërish dhe mobiliesh.

Diferenca e DUX

Tek DUX, gjumi i mirë bazohet në teknologji të përparuar, punime artizanale të veçanta, testime të vazhdueshme dhe materiale të mirë përzgjedhura. Kur fle në shtratin tonë, trupi yt pushon në afro 90 vite kërkimore dhe përparimi të vazhdueshëm.
img

ROYAL

I frymëzuar nga i famshmi Hotel D’Angleterre në Kopenhagen, hotel ky që operon me shtretërit DUX, koka e krevatit Royal krijon në dhomë një ambjent mbretëror dhe luksoz.

“Shtretërit tanë duhet të jenë vendi më i mirë në botë për rigjenerim.” Efraim Ljung, themeluesi i DUX 1926

DUXIANA Tiranë

Welcome to DUXIANA Tiranë!

About us

Are you interesting in a good night's sleep? Make an informed decision about where you spend a third of your life and try a DUX bed.

Call us at any time to set an appointment at the following numbers:

+355 69 70 70 333 / +355 67 20 70 333

Vetëm me takim

By appointment only.

Adresa

Liqeni Artificial
Tiranë, Albania

Phone: +355 69 70 70 333 / +355 67 20 70 333
saimir.topollari@duxiana.al
Na kontaktoni

Dërgoi një mesazh përfaqësisë tënde

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje rreth shtretërve tanë DUX!