DUXIANA Albania
Kompleksi TID
Rruga Sami Frashëri
Tiranë 1001


Store:    +355 (0) 69 70 70 333
Mobile: +355 (0) 67 20 70 333

Store hours:

Monday, Friday: 10.00-14.30 / 18.00-21.00
Tuesday - Thursday: 10.00-15.30 / 18.00-21.00

Saturday 12.00-18.00

Sunday by appointment

Shumë njerëz e besojnë shprehjen ”Zoti fshihet në detaje”. Është padyshim shumë e vërtetë që projektet më të mëdha veçohen nëpërmjet elementëve që bëjnë diferencën.

Shtretërit DUX janë sot rezultati i mbi 90 viteve kërkimore në fushën e teknologjisë së gjumit, të kombinuar po ashtu me mjeshtërinë tradicionale të punimeve Suedeze. Çdo detaj i vogël në shtretërit tanë është i testuar me kujdes, provuar, përmirsuar dhe testuar sërisht, në mënyrë që ne ti qëndrojmë sa më afër vizionit tonë për një kualitet dhe komoditet të pashembullt. 

Të zgjohesh pas një nate me gjumë të mirë në një shtrat të rehatshëm është një ndjesi e pakrahasueshme. Një trup dhe mendje e pushuar bëjnë t’i lësh problemet e së djeshmes mbrapa. Eja vizito sot dyqanin tonë dhe ne ju premtojmë që e nesërmja do të jetë më e rehatshme.