Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jorgan superior i ngrohtë DUX

Jorgan me puplat më cilësore me dizajn të mrekullueshëm dhe rehatinë më të mirë për të përmirësuar gjumin tuaj dhe ambientin e gjumit.

  • OEKO-TEX
Jorgan superior i ngrohtë DUX

Karakteristikat

  • Mbushje mesatare/e ngrohtë
  • Pupla të pastra të reja të patës së bardhë evropiane
  • 100% pupël
  • Konstrukt mesatar/i ngrohtë
  • Muri i jashtëm me tubacion të dyfishtë
  • 100% pëlhurë pambuku mako OEKO-TEX e shtypur në të bardhë

Përshkrimi

Puplat janë izoluesi më i mirë i natyrës, jep mbështetjen më të rehatshme dhe krijon butësi të shkëlqyeshme. Të njëjtat standarde që promovojmë në prodhimin e krevateve tona luksoze shkojnë përtej linjës sonë të plotë të produkteve me pupla. Bashkimi i puplave më cilësore me dizajnin e mrekullueshëm dhe rehatinë për të përmirësuar ambientin tuaj të gjumit.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
140cm 200cm
140cm 220cm
150cm 210cm
155cm 220cm
220cm 220cm
260cm 260cm

Më shumë shtresa