Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mbulesa krevati, pupla dhe liri

Shtresat

Ne mbajmë të njëjtin standard të lartë të prodhimit të krevateve tona luksoze përmes të gjithë llojit tonë të shtresave. Të gjitha pëlhurat zgjidhen me kujdes bazuar në cilësinë e lartë, fortësinë dhe qëndrueshmërinë. Jastëkët dhe jorganët tanë përmbajnë llojin më të mirë të puplës, duke kombinuar mbështetjen e rehatshme dhe butësinë me dizajnin e mrekullueshëm për të përmirësuar ambientin tuaj të gjumit.

Shtresat tona

Mbulesë bazë lëkurëkuq 10 pendë Mbulesë bazë lëkurëkuq 10 pendë

Mbulesë bazë

Mbulesë e bërë me dorë për një pamje të personalizuar në krevatin tuaj.

Lexoni më shumë
Kaj strech Kaj strech

Kaj

Një mbulesë e thjeshtë për të mbrojtur krevatin tuaj dhe për të marrë shpejt një pamje dhe ndjesi të freskët.

Lexoni më shumë
Fund krevati Alicia lëkurëkuq 10 pendë Fund krevati Alicia lëkurëkuq 10 pendë

Fund krevati Margo

Një fund krevati i bërë me dorë me prerje për një përshtatje të personalizuar dhe pamje të përkryer.

Lexoni më shumë
Fund krevati Mathilda lëkurëkuq 10 pendë Fund krevati Mathilda lëkurëkuq 10 pendë

Fund krevati Mathilda

Një fund krevati i bërë me dorë për një përshtatje të personalizuar dhe pamje të përkryer.

Lexoni më shumë
Fund krevati Royal lëkurëkuq 10 pendë Fund krevati Royal lëkurëkuq 10 pendë

Fund krevati Royal

Një fund krevati i punuar me dorë me prerje dhe cepa të buta për përshtatje të personalizuar dhe pamje të përkryer.

Lexoni më shumë
Çarçaf Terry prej pambuku Çarçaf Terry prej pambuku

Pëlhurë peshqiri Terry

Për mbrojtjen e shiltes së sipërme.

Lexoni më shumë
Jastëk Shtrati Xleep Jastëk Shtrati Xleep

Jastëku DUX Xleep

Jastëku ynë DUX Xleep përmban një sistem sustash aktive mikro për të garantuar që qafa dhe koka të qëndrojnë në një bosht me shpinën.

  • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
Jastëk superior i butë DUX Jastëk superior i butë DUX

Jastëk superior i butë DUX

Një jastëk super i butë me mbështetje minimale për një qafë të ndjeshme.

Lexoni më shumë
Jastëk i fortë superior DUX  Jastëk i fortë superior DUX

Jastëk i fortë superior DUX

Një jastëk i butë me mbështetjen e përkryer.

  • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jastëk i shkëlqyeshëm i butë DUX  Jastëk i shkëlqyeshëm i butë DUX

Jastëk i shkëlqyeshëm i butë DUX

Një jastëk fantastik i rrumbullakët gjithandej.

  • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jastëku i shkëlqyeshëm i fortë DUX Jastëku i shkëlqyeshëm i fortë DUX

Jastëku i shkëlqyeshëm i fortë DUX

Një jastëk më i fortë për më shumë mbështetje.

  • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jorgan superior i lehtë DUX Jorgan superior i lehtë DUX

Jorgan superior i lehtë DUX

Jorgani ynë me puplat më të mira për të nxehtin e verës, nëse jeni i ngrohtë ose shtëpia juaj është e izoluar shumë mirë.

  • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jorgan i shkëlqyeshëm i ngrohtë DUX Jorgan i shkëlqyeshëm i ngrohtë DUX

Jorgan i shkëlqyeshëm i ngrohtë DUX

Një jorgan shumë i ngrohtë, për ata që u pëlqen komoditeti me butësinë e një reje.

  • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jorgan i shkëlqyeshëm mesatar DUX Jorgan i shkëlqyeshëm mesatar DUX

Jorgan i shkëlqyeshëm i lehtë mesatar DUX

Një jorgan fantastik i rrumbullakët gjithandej për rehati dhe cilësi të mirë.

  • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri superior me pika të bardha Krevat DUX prej saten liri superior me të bardhë kashmiri

Këllëf jastëku superior DUX prej sateni

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut superior, i punuar me dorë në cilësi të mrekullueshme.

Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri me shirita bezhë Krevat DUX prej saten liri me shirita gri

Këllëf jastëku saten DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i bërë me dorë me cilësi të shkëlqyeshme.

Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri superior me pika të bardha Krevat DUX prej saten liri superior me të bardhë kashmiri

Mbulesa jorganësh superiore sateni DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut superior, i punuar me dorë në cilësi të mrekullueshme.

Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri me shirita bezhë Krevat DUX prej saten liri me shirita gri

Saten mbulese jorgani DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i bërë me dorë me cilësi të shkëlqyeshme.

Lexoni më shumë

Çarçaf i sheshtë dhe i thjeshtë sateni DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i bërë me dorë me cilësi të shkëlqyeshme.

Lexoni më shumë

Çarçaf DUX me përshtatje prej sateni

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i bërë me dorë me cilësi të shkëlqyeshme.

Lexoni më shumë

Aksesorët e krevatit