Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Dizajnuesit tanë

Norm Architects

Norm Architects me bazë në Kopenhagë është themeluar në 2008. Ekipi me shumë talente punon me projektuesit e brendshëm komercialë, arkitekturën rezidenciale dhe dizajnin industrial si dhe me fotografinë, grafikën dhe drejtimin e artit.

Bashkëpunimi ynë me Norm Architects filloi gjatë Javës së Modës të Stokholmit në 2019 kur krijuam bashkërisht ekspozitën "Into the Light" (Në dritë). Gjatë kontributit të tyre për kurimin e ekspozitës, ata krijuan Anna, kokën minimaliste dhe të gjithanshme të krevatit, e cila u nominua për Çmimin e Dizajnit të këtij viti nga Bolig Magasinet në kategorinë "Mobilja e Vitit" 2020.

Mobiliet e Norm Architects