Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Dizajnuesit tanë

CLAESSON KOIVISTO RUNE

Claesson Koivisto Rune është një partneritet arkitekturor suedez i themeluar në Stokholm në 1995 nga Mårten Claesson, Eero Koivisto dhe Ola Rune. Nisi si një firmë arkitekturore, por që prej atëherë është bërë një zyrë me vlerësim ndërkombëtar multi-disiplinore me një theks të barabartë tek arkitektura dhe dizajni.

"DUX është marka më e mirë e mobilieve që ka dalë ndonjëherë nga Suedia dhe me një vlerësim ndërkombëtar që në fakt rezervohet vetëm për një numër të vogël markash italiane."

 –  Mårten Claesson, Eero Koivisto dhe Ola Rune

 

Produktet Claesson Koivisto Rune