Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Dizajnuesit tanë

Bruno Mathsson

Arkitekti dhe dizajnuesi Bruno Mathsson lindi në Varnamo të Suedisë në 1907. Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve se sa Mathsson. Bruno Mathsson dhe DUX patën një partneritet të afërt e krijues gjatë viteve 60 dhe 70 kur krijuan një sërë produktesh të përjetshme me dizajn klasik që DUX akoma i prodhon.

Ulja e rehatshme është art, por nuk duhet të jetë kështu. Prodhimi i mobilieve për t'u ulur duhet të prodhohet me një art kaq të mirë, saqë ulja në to nuk ka nevojë të jetë një art.

 Bruno Mathsson

Mobiliet e Bruno Mathsson