Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Oferta e hotelit

Kaloni një natë në DUX

Programi DUX i Qëndrimit në Hotel ju mundëson të përjetoni cilësinë e gjumit DUX në një prej hoteleve luksoze partnere.

Gjeni një hotel

Prenotoni, flini, vendosni

Mënyra më e mirë për të ndjerë diferencën DUX është ta përjetoni atë natën. Shtretërit DUX gjenden në shumë hotele ndërkombëtare prestigjioze anembanë botës. Nëse prenotoni të pushoni në njërin prej tyre dhe më pas vendosni të blini një shtrat DUX, ne do të kontribuojmë deri në €500 për qëndrimin tuaj.

Si funksionon?

Për të përfituar nga oferta, duhet:

Hapi 1

Kaloni një natë në një prej hoteleve tona partnere

Që të rimbursoheni për një qëndrim falas, duhet të prenotoni një dhomë dhe të provoni vetë Shtratin DUX. Kështu që planifikoni një udhëtim!

Hapi 2

Vizitoni një showroom DUX/DUXIANA

Blini një shtrat DUX në çdonjërin prej showroom-eve tona DUX/DUXIANA.

Gjeni showroom

Hapi 3

Tregoni faturën e hotelit

Mënyra më e mirë për të dëshmuar qëndrimin në një prej hoteleve tanë partnerë është të tregoni faturën e hotelit. Mbajeni derisa ta shohim ne.

Hapi 4

Ne ju paguajmë qëndrimin e një nate

Do t'ju kreditojmë një natë deri në €500 për blerjen e shtratit tuaj të ri DUX. Nuk nevojitet kod i veçantë apo regjistrim.

Planifikoni udhëtimin tuaj të radhës me DUX

Gjeni hotel Udhëtuesi DUX