Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe

Burj Al Arab Jumeirah

I votuar vazhdimisht si hoteli më luksoz në planet, Burj Al Arab Jumeirah, me siluetën e tij dalluese në formën e velës, është më shumë sesa thjesht një hotel mahnitës. Është një simbol i Dubait modern.

Silueta karakteristike në formë vele e Burj Al Arab Jumeirah është më shumë se thjesht një hotel magjepsës, në fakt është një simbol i Dubait modern.

Megjithatë e gjithë mrekullia e kësaj strukture mahnitëse që ofron kur e shikon vetë në fund, është shërbimi brenda që e bën Burj Al Arab vërtet kaq të jashtëzakonshëm.

Pasi është votuar në mënyrë të përsëritur si hoteli më luksoz në botë, ky destinacion madhështor ju ofron shërbimin më të mirë dhe lehtësira në të gjithë tërësinë e tij – deri te Rolls-Royce opsionalë me shoferë.

Akomodimi vetëm në suitën e Burj Al Arab ofron regjistrim diskret brenda dhomave tuaja, një recepsion privat në çdo kat dhe shërbëtorë privatë, ku secili përbën një lajmëtar të dashur të mikpritjes sonë të pakrahasueshme.

Ejani dhe provojeni vetë.

Burj Al Arab

Jumeirah St - Umm Suqeim 3

Dubai

Emiratet e Bashkuara Arabe

Telefon
+97143017777
Email
Uebfaqja
www.jumeirah.com

DUX anembanë botës

Hotelet më prestigjioze në botë zgjedhin DUX

Shikoni më shumë hotele partnerë