Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Kaliforni, Shtetet e Bashkuara

The Heritage House Resort

Në një vend që është kaq i bukur, me një pamje kaq dramatike dhe një atmosferë kaq magjepsëse, Heritage House Resort është një strehë ku magjia kaplon përditshmërinë. Ku mendja dhe trupi janë në harmoni totale dhe ku mund të fillojë udhëtimi juaj drejt paqes së brendshme dhe zbulimit të vetvetes. Pavarësisht nëse jeni duke kujtuar të kaluarën ose po nisni një fillim të ri, ju ftojmë të tërhiqeni nga bota e ngarkuar e përditshme dhe të hyni në botën tonë.

Rezorti ynë që gjendet në një hapësirë fantastike prej 15 hektarësh, i cili njihet nga komuniteti si "Xhevahiri" i bregdetit. Që prej 2012, na është besuar detyra e pastrimit të këtij xhevahiri dhe vendosjes sërish në vendin e tij. Me mbi 136 vjet trashëgimi mbi supe dhe pas një pushimi pesë vjeçar si një rezort, detyra jonë është një punë dashurie dhe do të vazhdojë deri në 2014, me një rinovim të vazhdueshëm miliona dollarësh. Të jeni të sigurt se gjatë kohës që qëndroni me ne, si një nga të shumtët që kanë përjetuar kapitujt e parë të historisë sonë të rilindjes; kemi marrë çdo masë paraprake të nevojshme për të siguruar që përmirësimet e vazhdueshme nuk do të ndikojnë fare në qëndrimin tuaj. Dëshira jonë është që rilindja e Heritage House Resort do të zgjojë interesin tuaj, si dhe do të intrigojë imagjinatën dhe dëshirën tuaj për t'u kthyer çdo vit në të njëjtën kohë për të përjetuar kapitujt e ardhshëm.

The Heritage House Resort

5200 North Highway 1, Little River

CA 95456 Kaliforni

Shtetet e Bashkuara

Telefon
+17072029000
Email
Uebfaqja
heritagehouseresort.com
Orët e hapjes

KAN - Open by appointment only.\nMonday, Tuesday, Thursday, Friday, Sunday\n13:00 - 16:00

DUX anembanë botës

Hotelet më prestigjioze në botë zgjedhin DUX

Shikoni më shumë hotele partnerë