Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Personalizimi

Një krevat i përshtatur sipas nevojave tuaja

Hidhni një sy elementëve të ndryshëm të Krevatit DUX. Ne do t'ju udhëzojmë të siguroheni që zgjedhja juaj është përshtatja e përkryer për nevojat tuaja.

Fortësia e dyshekut

Fortësia e dyshekut tuaj duhet të përshtatet me peshën tuaj trupore, pozicionin e gjumit dhe preferencat. Fortësia e duhur është thelbësore për të shmangur dhimbjen në shpinë dhe problemet me qarkullimin. Dysheku i butë është një zgjedhje optimale për personat që kanë peshë të lehtë ose flenë anash, ndërkohë që fortësia është e dedikuar për ata me peshë mesatare e të rëndë dhe që flenë me shpinë. Këshillojmë fortësi shtesë për përdoruesit me peshë të rëndë, të cilët preferojnë të çlodhen nga shpina ose stomaku.

Shilte e sipërme

Ne ofrojnë pesë shilte të ndryshme të sipërme për krevatin tuaj DUX - Xupport, Xupport me butona, Xupport Plus, Xupport Xoft dhe dyshek unik Pascal de Luxe, me zona të individualizuara rehatie. Ato nuk janë të fiksuara me krevatin tuaj dhe si rrjedhojë, janë lehtësisht të këmbyeshme.

Eksploroni shilte të sipërme

Sistemi Pascal

Sistemi unik DUX me kaseta sustash të këmbyeshme është opsioni më i mirë kur ju duhet të përshtatni krevatin me nevojat tuaja dhe të partnerit apo partneres suaj.

Këmbë krevati

Mund të zgjidhni një stil, lartësi dhe ngjyrë të ndryshme për këmbët e krevatit. Vendosja e këmbëve është e lehtë, thjesht shtrëngojini ato në kornizë duke i fiksuar në vend.

Hidhni një sy ofertës sonë

Aksesorë

Për të plotësuar përvojën tuaj me DUX, zgjidhni aksesorët e duhur të cilësisë më të lartë.