Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Bukuria takon luksin Krevati im DUX

Amber Lewis, ALL SORTS OF – Kur projektova shtëpinë time, e dija se doja të investoja në gjëra që të zgjatnin përgjithmonë. Nuk ka ndjesi më të mirë se të dish që ke sjellë në shtëpi diçka që do të të pëlqejë për vite me radhë, sepse ke besim te cilësia dhe detajet. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për një krevat, sepse, në fund të fundit, është vendi ku kaloni pjesën më të madhe të kohës. (Ndoshta unë jo, sepse nuk njihem si person që bën gjumë të plotë natën, por po merrem me këtë gjë!!)

Fatmirësisht për mua (dhe për ju tani!!) Hasa në markën suedeze DUX dhe u dashurova shumë me krevatin e tyre DUX. DUX është një markë ikonike në Suedi që i vënë produktet e tyre në dispozicion këtu përmes dyqaneve DUXIANA në SHBA dhe "u shita" menjëherë pasi pashë krevatin e tyre personalisht. 

Lexoni të gjithë artikullin në All Sorts Of këtu >>

Të ngjashme