Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Lajme dhe ngjarje

Ne besojmë që një gjumash i informuar fle më mirë. Eksploroni lajmet dhe artikujt tanë më të fundit dhe merrni informacionin që ju duhet për të kaluar një natë çlodhëse cilësore.

prill 27, 02021

Miti i krevatit të fortë

A e dini pse ju kanë thënë që fjetja në një krevat të fortë ju bën mirë? Historikisht dyshekët bëheshin me materiale që kompresoheshin. Kjo i bënte dyshekët të binin në mes duke i detyruar njerëzit...

Lexoni më shumë

prill 27, 02021

Dhimbja mbi mes dhe lehtësimi i saj

Shqetësimi i dhimbjes mbi mes mund t'ju mbajë larg aktiviteteve që pëlqeni. Mos e lejoni dhimbjen mbi mes të ndikojë negativisht në jetën tuaj. Identifikoni shkakun themelor dhe adresojeni menjëherë...

Lexoni më shumë

prill 27, 02021

Një fiksim me jetëgjatësinë

Është koha të kërkojmë më shumë nga kompanitë që patronizojmë dhe produktet që blejmë, të dyja për hir të shëndetit tonë dhe të planetit tonë.  Të gjithë duam komoditet. Me programet tona të...

Lexoni më shumë

prill 26, 02021

Çfarë nënkuptojnë vërtet ëndrrat tuaja

Me gjumin e lëvizjes së shpejtë të syrit e kuptoni më mirë veten. Për më tepër DUXIANA prezanton Life, Awakened - një seri videosh dhe artikujsh që promovojnë gjumin e thellë, rigjenerues...

Lexoni më shumë

prill 26, 02021

Marshim në Kungsleden, Suedi

Kungsleden është një prej shtigjeve më të mira të marshimit në botë. Grykëderdhjet e thella mbushin majat e harlisura të maleve dhe përrenjtë e valëzuar malorë bëhen rrëpira shkumëzuese. Suedia ka...

Lexoni më shumë

prill 25, 02021

Dhimbja e mesit dhe lehtësimi i saj

Zona torakale e shpinës (pjesa mbi mesin ose mesi) mund të dhembë për një sërë arsyesh.  Zakonisht dhimbja e mesit nuk është rezultat i një problemi më të rëndë të shpinës. Megjithatë, dhimbja e...

Lexoni më shumë

prill 24, 02021

Aktiviteti i quajtur gjumë

Shumica e njerëzve e vlerësojnë gjumin si kohë e një aktiviteti të bekuar. Por kërkimi tregon se gjumi është një gjendje shumë aktive. Ne i ripozicionojmë trupat tanë gjatë natës, gjë e cila është...

Lexoni më shumë

prill 24, 02021

Pastrimi i gjumit

Një studim i kryer kohët e fundit nga Maiken Nedergaard, bashkë-drejtues i Qendrës për Neuromjekësinë Përkthyese e University of Rochester, ka zbuluar ekzistencën e një sistemi që e pastron trurin...

Lexoni më shumë

prill 20, 02021

Një trup. Dy orë.

Trupat tanë punojnë për dy orë. Njëra orë sundohet nga Dielli dhe përgjithësisht njihet si Ritmi Qarkullues. Ora tjetër, që rregullohet nga një grup qelizash nervore në tru me emrin bërthama...

Lexoni më shumë

prill 19, 02021

Si të hidratoheni për gjumë cilësor

Ky është një fragment nga Life, Awakened – një seri videosh dhe artikujsh që promovojnë shfrytëzimin e energjisë së gjumit për ata që janë në ndjekje të një stili aktiv e të shëndetshëm jete. Së...

Lexoni më shumë

prill 19, 02021

Jastëku më i mirë për dhimbjen e qafës

Nuk ka nevojë të kërkoni për jastëkun më të mirë për dhimbjen e qafës: E prodhon DUXIANA. Ekspertët tanë të gjumit nxitin gjithmonë novacionin në teknologjinë e gjumit, zgjidhjet inxhinierike për...

Lexoni më shumë

prill 15, 02021

E vërtetë / E gabuar: Muskujt e shpinë flenë kur flini ju

Sipas kërkimit mjekësor, mbi 80% prej nesh do të ketë dhimbje shpine në një fazë të jetës. Karriget ku ulemi, këpucët që mbajmë, sportet që luajmë, stresi në jetën tonë, të gjitha bëhen shkaktarë të...

Lexoni më shumë

prill 4, 02021

Ndërtoni folenë tuaj me pupla rose deti

“Çdo ditë prodhohen më shumë Lamborghini se jorganë me pupla rose deti.” Pupla e rosës së detit është pupël e pakrahasueshme. Si specie e mbrojtur, merren vetëm puplat që bien vetë nga femrat që...

Lexoni më shumë

mars 31, 02021

Njihuni me Silja Danielsen dhe Phil Torres

PËR MË TEPËR / NJË BOTIM DIGJITAL NGA EQUINOX • 20 TETOR 2017 Ky është një fragment nga "Life, Awakened" – një seri videosh dhe artikujsh që promovojnë shfrytëzimin e energjisë së gjumit për ata...

Lexoni më shumë

dhjetor 31, 02020

Bukuria takon luksin Krevati im DUX

Amber Lewis, ALL SORTS OF – Kur projektova shtëpinë time, e dija se doja të investoja në gjëra që të zgjatnin përgjithmonë. Nuk ka ndjesi më të mirë se të dish që ke sjellë në shtëpi diçka që do...

Lexoni më shumë

nëntor 17, 02020

Cili është qëndrimi i duhur në gjumë?

E vetmja mënyrë për të bërë një gjumë të thellë e të qetë natën është përmes qëndrimit të duhur në gjumë.   Shpina juaj duhet të çlodhet në një pozicion më natyral, të rehatshëm dhe trupi juaj...

Lexoni më shumë