Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX Dynamic

DUX Dynamic është një krevat i lëvizshëm me një funksion rrëshqitjeje për të marrë përshtatjen precize. Ky krevat i ka të gjitha karakteristikat e një krevati kontinental DUX.

DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport plus
DUX dinamik Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Krevat i lëvizshëm me dyshekë suste të dyfishtë prej lateksi natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm
  • Sistemi Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë, mesatare, e fortë në ekstra të fortë
  • Pult dore me butona të ndriçuar dhe prekje të butë
  • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 2,020
  • Detajet e lëkurës
  • Lartësia e krevatit 59 cm përfshirë këmbët
  • Këmbë (12cm) me rrota, dy prej të cilave janë me bllokim
  • Vjen me koka të veçanta krevati Astoria, Dante, Royal dhe Quadro
  • Shtrëngim Velkro për fundin e krevatit Mathilda Dynamic
  • Dynamic vjen dhe si një krevat dopio

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Krevatet e gradueshme më të përparuar

Krevatet DUX mund të përshtaten sipas nevojave tuaja – nga funksionet lëvizëse dhe jastëkët e gradueshëm shtesë deri te personalizimi individual. Mund të personalizoni secilin krah të krevatit thjesht duke shtypur një buton. Sustat e çelikta suedeze me disa shtresa ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të shkëlqyer.

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Shikoni gjithashtu

Aksesorët

Zgjidhni kokën, fundin dhe pëlhurat e krevatit. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është kombinimi i përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX