Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX Dynamic

DUX Dynamic është një krevat i përshtatshëm me një funksion rrëshqitjeje për të marrë përshtatjen precize. Ky krevat i ka të gjitha karakteristikat e një krevati kontinental DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal Lexoni më shumë
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport plus
DUX dinamik Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Krevat i përshtatshëm me dyshekë me susta të dyfishta prej lateksi natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm
 • Sistemi Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë, mesatare, e fortë në ekstra të fortë
 • Kontroll dore me butona të ndriçuar me prekje të butë
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 2,020
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e krevatit 59 cm përfshirë këmbët
 • Këmbë (12 cm) me rrota, dy prej të cilave janë me bllokim
 • Disponohet me koka të veçanta krevati Astoria, Dante, Royal dhe Quadro
 • Shtrëngim Velkro për fundin e krevatit Mathilda Dynamic
 • Dynamic disponohet si një krevat i dyfishtë

Përshkrimi

DUX Dynamic është një krevat i përshtatshëm me të gjitha karakteristikat e një krevati kontinental DUX. Sistemi i përshtatshëm Dinamik DUX përdor një funksion rrëshqitjeje që mund të arrijë llojshmëri të gjera pozicionesh. Krevati operohet nga një motor i qëndrueshëm me voltazh të ulët dhe mund të zgjidhni pozicionin tuaj në kontrollorin e dorës. Tre shtresa sustash garantojnë një gjumë të mirë natën. Shtresa e sipërme qëndron në sistemin tonë Pascal që mund të përshtatet me tre zonat e komfortit të trupit tuaj. Shpatullat, ijët dhe këmbët.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
90cm 200cm
90cm 210cm
105cm 200cm
105cm 210cm
120cm 200cm
120cm 210cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Outline image of an adjustable DUX bed showing the adjustability features

Krevatet e përshtatshme më të përparuarat

Krevatet DUX mund të përshtaten sipas nevojave tuaja – nga funksionet e ngritjes, jastëkët shtesë të përshtatshëm dhe zona e kokës. Mund të personalizoni secilin krah të krevatit thjesht duke shtypur një buton. Unazat e çelikta suedeze me shumë shtresa ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të shkëlqyeshme.

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Aksesorë

Zgjidhni kokën e krevatit, fundin dhe lirin. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve që janë të përkryer për përshtatje me krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX