Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX Axion

DUX Axion është një krevat i përshtatshëm me funksion për të ngritur dhe ulur krevatin, me të gjitha karakteristikat e një krevati klasik DUX me kornizë.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft

Karakteristikat

 • Dysheku me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Krevat i përshtatshëm
 • Kontroll dore me butona me prekje të butë
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 840
 • Lartësia e krevatit 55 cm përfshirë këmbët
 • Detajet e lëkurës
 • Këmbë (12 cm) me rrota, dy prej të cilave janë me bllokim
 • Disponohet me koka të veçanta krevati Astoria, Dante, Royal dhe Quadro
 • Disponohet në fortësi mesatare
 • Shtrëngim Velkro për fundin e krevatit Mathilda Axion

Përshkrimi

DUX Axion është një krevat i përshtatshëm me të gjitha karakteristikat e një krevati klasik DUX. Sistemi i sustave të dyfishta DUX me shtresa të shumta me mijëra susta të ndërlidhura ofron kombinimin e përkryer të stabilitetit dhe mbështetjes. Pozicioni juaj mund të përshtatet lehtësisht lart e poshtë me një kontrollor dore. Teknologji inteligjente dhe e thjeshtë për t'i bërë netët tuaja (dhe ditët) edhe më të rehatshme.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
90cm 200cm
90cm 210cm
105cm 200cm
105cm 210cm
120cm 200cm
120cm 210cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Outline image of an adjustable DUX bed showing the adjustability features

Krevatet e përshtatshme më të përparuarat

Krevatet DUX mund të përshtaten sipas nevojave tuaja – nga funksionet e ngritjes, jastëkët shtesë të përshtatshëm dhe zona e kokës. Mund të personalizoni secilin krah të krevatit thjesht duke shtypur një buton. Unazat e çelikta suedeze me shumë shtresa ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të shkëlqyeshme.

Bedroom interior with the DUX adjustable bed Axion and Flex headboard, showing the adjustable feature

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Aksesorë

Zgjidhni kokën e krevatit, fundin dhe lirin. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve që janë të përkryer për përshtatje me krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX