Anashkaloni përmbajtjen kryesore
Bedroom environment with the DUX Xlusive bed

Krevate

DUX Xclusive

Përvoja e Përsosur e Gjumit. Zona të personalizuara komforti, plus përshtatje shtesë të mbështetjes së mesit.

DUX Xclusive

DUX Xclusive është një krevat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim në krye, si dhe një dorezë në bazë për të përshtatur fortësinë. Ky është krevati më i përshtatshëm dhe ekskluziv i DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal Lexoni më shumë
 • Kundër zjarrit
 • Mbështetje e mesit
Komplet DUX Xclusive Rustik
Komplet DUX Xclusive Rustik

Karakteristikat

 • Dyshekë me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm
 • Dysheku kontinental me sistemin tonë Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
 • Mbështetëse e përshtatshme e mesit
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,956
 • Detajet e lëkurës
 • Pjesë e lëvizshme në anën e sipërme të krevatit
 • Lartësia e dyshekut 44 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm, 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e krevatit

Përshkrimi

DUX Xclusive është krevati më i përparuar dhe ekskluziv kontinental. DUX Xclusive ka sistemin e sustave të dyfishta DUX, me mijëra susta të ndërlidhura në mënyrë dinamike, ofron thellësi të jashtëzakonshme sustash. Në varësi të madhësisë, krevati ka deri në 6 bobina Pascal të ndara sipas tre zonave të komfortit të trupit, të cilat janë shpatullat, ijët dhe këmbët. Secila zonë mund të përshtatet të jetë e butë, mesatare, e fortë ose ekstra e fortë. DUX Xclusive ka edhe një sistem të përshtatshëm me mbështetje mesi, që jep më shumë opsione të personalizuara.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
90cm 200cm
180cm 200cm
210cm 210cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Ngritje shtesë kur ju nevojitet

Mbështetëse e përshtatshme e mesit

Mbështetësja e mesit është e ndërtuar për ata që kërkojnë rehatinë themelore. Në varësi të nevojave mund ta ngrini anën tuaj të krevatit. Ju ndihmon veçanërisht gjatë një dëmtimi ose shtatzënie kur kurrizit tuaj mund t'i duhet pak ndihmë shtesë për qetësim dhe rikuperim optimal.

Thjesht ulni levën që tërhiqet dhe rrotullojeni për të ngritur pjesën e mesit për të përmbushur rehatinë tuaj personale.

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të krevatit. Kasetat vijnë në katër variante (me ngjeshje të butë, mesatare, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatulla, ije dhe këmbë. Të gjitha këto për të garantuar rreshtim të duhur të shtyllës kurrizore për një gjumë të mirë nate.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX