Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 8008

DUX 8008 është një krevat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim në krye, si dhe një dorezë në bazë për të përshtatur fortësinë. Ky është krevati më i përshtatshëm dhe i rehatshëm nga DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal Lexoni më shumë
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • Mbështetje e mesit
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Dyshekët me susta të dyfishta prej lateksi natyral me dy shtresa sustash 12 cm
 • Dysheku kontinental me sistemin tonë Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
 • Mbështetëse e përshtatshme e mesit
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,956
 • Detajet e lëkurës
 • Pjesë e lëvizshme në anën e sipërme të krevatit
 • Lartësia e dyshekut 44 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm, 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e krevatit
 • DUX 8008 me gjerësi 140 cm e lart janë gjithmonë të pajisur me dy baza

Përshkrimi

Krevati kontinental DUX 8008 është krevati ynë më i përparuar. Ka dyfishin e sustave të krevatit të zakonshëm dhe më shumë opsione personalizimi se çdo tjetër. Sistemi i sustave të dyfishta DUX, me mijëra susta të ndërlidhura në mënyrë dinamike, ofron thellësi të jashtëzakonshme sustash. Në varësi të madhësisë, krevati ka deri në gjashtë bobina Pascal të ndara sipas tre zonave të komfortit të trupit, të cilat janë shpatullat, ijët dhe këmbët. Secila zonë mund të përshtatet të jetë e butë, mesatare, e fortë ose ekstra e fortë. DUX 8008 ka edhe një sistem të përshtatshëm me mbështetje mesi për secilën anë të krevatit. Me një rrotullim, mund të caktoni dukshëm nivelin nga mesatar dhe të fortë.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Ngritje shtesë kur ju nevojitet

Mbështetëse e përshtatshme e mesit

Mbështetësja e mesit është e ndërtuar për ata që kërkojnë rehatinë themelore. Në varësi të nevojave mund ta ngrini anën tuaj të krevatit. Ju ndihmon veçanërisht gjatë një dëmtimi ose shtatzënie kur kurrizit tuaj mund t'i duhet pak ndihmë shtesë për qetësim dhe rikuperim optimal.

Thjesht ulni levën që tërhiqet dhe rrotullojeni për të ngritur pjesën e mesit për të përmbushur rehatinë tuaj personale.

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të krevatit. Kasetat vijnë në katër variante (me ngjeshje të butë, mesatare, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatulla, ije dhe këmbë. Të gjitha këto për të garantuar rreshtim të duhur të shtyllës kurrizore për një gjumë të mirë nate.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia.

Zejtari e qëndrueshme

Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Zgjidhja e përkryer për ata që vuajnë nga dhimbja në shpinë