Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 6006

DUX 6006 është një krevat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim.

DUX 6006 Inspiration Xupport
DUX 6006 Inspiration Xupport plus
DUX 6006 Inspiration Xupport plus

Karakteristikat

  • Dyshekë me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm dhe 12 cm.
  • Dysheku kontinental me sistemin tonë Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
  • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,956
  • Mbulesë e zëvendësueshme lateksi
  • Detajet e lëkurës
  • Lartësia e dyshekut 44 cm
  • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm, 16 cm
  • Shtrëngim Velkro për fundet e krevatit
  • DUX 6006 me gjerësi 140 cm e sipër janë gjithmonë të pajisur me dy baza

Përshkrimi

DUX 6006 përmban dy risi të DUX që së bashku ofrojnë rehati optimale. Krevati ka susta jashtëzakonisht të thella falë sistemit DUX të sustave të dyfishta, me mijëra susta të ndërlidhura në mënyrë dinamike. Në varësi të madhësisë, krevati ka deri në 6 bobina Pascal të ndara sipas tre zonave të komfortit të trupit, të cilat janë shpatullat, ijët dhe këmbët. Secila zonë mund të përshtatet të jetë e butë, mesatare, e fortë ose ekstra e fortë, duke e lejuar krevatin të përshtatet sipas nevojave individuale.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshëm.

Novacioni DUX

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të krevatit. Kasetat vijnë në katër variante (me ngjeshje të butë, mesatare, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatulla, ije dhe këmbë. Të gjitha këto për të garantuar rreshtim të duhur të shtyllës kurrizore për një gjumë të mirë nate.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX