Anashkaloni përmbajtjen kryesore
The DUX bed model 5005 in a bedroom environment

Krevate

DUX 5005

Dizajn me konture të thella, bazë të dyfishtë plus shilte ekstra të butë.

DUX 5005

Krevati ynë kontinental me një shtresë ekstra të trashë në krye me lateks natyral për një ndjesi më të butë.

DUX 5005 Inspiration Xupport
DUX 5005 Inspiration Xupport plus
DUX 5005 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Dyshekë me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm dhe 12 cm.
  • Dysheku kontinental me shtresë ekstra të trashë prej lateksi natyral
  • Disponohet në mesatar ose të fortë
  • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,956
  • Mbulesë e zëvendësueshme lateksi
  • Detajet e lëkurës
  • Lartësia e dyshekut 44 cm
  • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm, 16 cm
  • Shtrëngim Velkro për fundet e krevatit
  • DUX 5005 me gjerësi 140 cm e sipër janë gjithmonë të pajisur me dy baza

Përshkrimi

DUX 5005 ka shtresa të dyfishta të sistemit unik të sustave DUX me lateks të butë natyral dhe mbushe pambuku. Përveç kësaj, ka një shtresë ekstra të trashë me lateks natyral në krye. Kjo i jep krevatit një ndjesi tërheqëse dhe luksoze me tiparet tipike të një krevati kontinental DUX.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Shëndeti i shtyllës kurrizore

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Krevati DUX është një zgjidhje e përkryer për ata që vuajnë nga dhimbja e shpinës. Ai mundëson çlodhje pa trysni, duke e mbajtur shtyllën kurrizore në vijë. Dhënia e mbështetjes së duhur shpinës tuaj dhe gjumit në qëndrimin e saktë mund t'i ndryshojë ditët tuaja përgjithmonë.

Keni mbështetjen tonë

Bedroom interior with the DUX bed model 5005 and Anna headboard

DUX 5005

Close-up on the DUX 5005 with Anna headboard.

DUX 5005

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX