Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 3003

DUX 3003 është krevati ynë më popullor me kornizë me sistem Pascal për të personalizuar zonat e komfortit. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal.

DUX 3003 Inspiration Xupport
DUX 3003 Inspiration Xupport
DUX 3003 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Dysheku me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
  • Sistemi Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
  • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,554
  • Detajet e lëkurës
  • Pjesë e sipërme e zëvendësueshme prej lateksi
  • Lartësia e dyshekut 29 cm
  • Lartësia e rekomanduar e këmbëve 20 cm, 23 cm, 30 cm
  • Shtrëngim Velkro për fundin e krevatit

Përshkrimi

DUX 3003 është krevati ynë më i shquar me tek dyshek. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal me kaseta të këmbyeshme sustash për ta përshtatur lehtësisht krevatin sipas rrethanave individuale. DUX 3003 ka një komplet të lartë sustash për suspancë jashtëzakonisht të thellë.

Në varësi të madhësisë së krevatit, sistemi Pascal përmban deri në gjashtë kaseta të ndara sipas tre zonave të komfortit të trupit, të cilat janë shpatullat, ijët dhe këmbët. Secila zonë mund të përshtatet të jetë e butë, mesatare, e fortë ose ekstra e fortë, duke e lejuar krevatin të përshtatet sipas nevojave individuale.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
80cm 200cm
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar mundëson personalizimin e anës suaj të krevatit. Kasetat vijnë në katër variante (me ngjeshje të butë, mesatare, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatulla, ije dhe këmbë. Të gjitha këto për të garantuar rreshtim të duhur të shtyllës kurrizore për një gjumë të mirë nate.

Zbuloni sistemin Pascal

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX