Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 2002

Krevati ynë klasik DUX 2002 me kornizë me mbulesë ekstra të butë për një ndjesi më të butë.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX 2002 Inspiration Xupport plus
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX 2002 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Dysheku me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Mbulesë ekstra e butë që quhet edhe mbulesë simiteje.
 • Disponohet në mesatar ose të fortë
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,008
 • Mbulesë e zëvendësueshme lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e dyshekut 23 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës: 20 cm, 23 cm, 30 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundin e krevatit

Përshkrimi

Me pjesën e sipërme unike të lëvizshme, DUX 2002 është produkti i parë nga një sërë risish të DUX. Ky është një krevat me susta të dyfishta dhe susta 9 cm e 12 cm të larta, me një pjesë të sipërme unike të lëvizshme që mund të zbërthehet fare thjeshtë, e cila është e mbushur me lateks natyral të qepur butë për rehati të pakrahasueshme.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
80cm 200cm
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshëm.

Novacioni DUX

Bedroom environment - DUX bed 2002 with Dante headboard and Alberto table.

DUX 2002

Close-up of details of DUX 2002 and round bed legs.

DUX 2002

Shëndeti i shtyllës kurrizore

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Krevati DUX është një zgjidhje e përkryer për ata që vuajnë nga dhimbja e shpinës. Ai mundëson çlodhje pa trysni, duke e mbajtur shtyllën kurrizore në vijë. Dhënia e mbështetjes së duhur shpinës tuaj dhe gjumit në qëndrimin e saktë mund t'i ndryshojë ditët tuaja përgjithmonë.

Keni mbështetjen tonë

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX