Anashkaloni përmbajtjen kryesore
DUX bed model 1002 in bedroom environment

Krevate

DUX 1002

Rehati legjendare dhe krevat DUX me kornizë të lartë me ndërtim dinamik sustash me dy shtresa .

DUX 1002

Krevati ynë i rehatshëm me kornizë me lartësi shtesë.

  • Sistem i Sustave DUX
  • OEKO-TEX
DUX 1002 Inspiration Xupport
DUX 1002 Inspiration Xupport
DUX 1002 Inspiration Xupport plus

Karakteristikat

  • Dysheku me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm dhe 12 cm.
  • Disponohet në mesatar ose të fortë
  • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 784
  • Pjesë e sipërme e zëvendësueshme prej lateksi
  • Detajet e lëkurës
  • Lartësia e dyshekut 43 cm
  • Lartësia e rekomanduar e këmbës: 12 cm, 16 cm
  • Shtrëngim Velkro për fundet e krevatit

Përshkrimi

DUX 1002 është një krevat i bërë prej materialeve të forta dhe natyrale. Ka një shtresë të dyfishtë të sistemit unik DUX të sustave të ndërlidhura me lateks të butë natyral dhe mbushje pambuku. Dizajni është i bazuar në krevatin tradicional DUX me një kornizë shtesë të lartë druri që i jep një pamje luksoze. Një kombinim i trashëgimisë sonë krenare me rehati moderne dhe dizajnit të krevatit tonë klasik DUX.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
80cm 200cm
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Cilësi e përmirësuar gjumi

Kontura dinamike në lëvizjet e trupit tuaj mundëson rregullimin e dyshekut, duke ofruar mbështetje aktive. Për ju, kjo do të thotë më shumë gjumë të thellë që ju ndihmon të rifitoni energji dhe të rigjeneroni trupin tuaj.

Shkenca e gjumit

Detailed closeup of the DUX 1002 bed with bedspread

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Zgjidhja e përkryer për ata që vuajnë nga dhimbja në shpinë

Zejtari e qëndrueshme

Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro

Pse DUX

Eksploroni diferencën e DUX