Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 1001

Krevati ynë klasik, i rehatshëm me kornizë në dy nivele fortësie.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Dysheku me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Disponohet në mesatar ose të fortë
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,008
 • Pjesë e sipërme e zëvendësueshme prej lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e dyshekut 23 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbëve 20 cm, 23 cm, 30 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e krevatit

Përshkrimi

DUX 1001 është një krevat prej materialesh të forta dhe natyrale. Me shtresën e tij të dyfishtë të sustave unike të ndërlidhura, është prezantimi i përkryer për rehatinë legjendare të DUX. Dizajni është i bazuar në krevatin e parë DUX i prodhuar që në 1926, i cili është zhvilluar më tej me kalimin e viteve. Një kombinim i trashëgimisë sonë krenare dhe rehatisë së së një krevati modern.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
80cm 200cm
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Personalizoni krevatin tuaj

Ne besojmë se krevati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e krevatit e deri te shiltja e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni dyqan Mësoni si të personalizoni krevatin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshëm.

Novacioni DUX

Close-up of the DUX bed model 1001 with blue Astoria headboard.

Zejtari e qëndrueshme

Materiale që zgjatin shumë, standarde më të larta njerëzore-ekologjike, elemente të personalizueshme. Ne zbatojmë qasjen e qëndrueshme për çdo hap të procesit të prodhimit DUX. Mobiliet tona dhe cikli jetësor i krevateve bazohet në strategjinë "Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro".

Qëndrueshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi

Shikoni gjithashtu

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX