Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Më tepër se thjesht një krevat

Krevati DUX

DUX është më tepër se thjesht një krevat. Është një automjet për mirëqenien. Krevati DUX është për gjumë të thellë për ta lejuar trupin tuaj të riparohet, rimëkëmbet dhe rehabilitohet vetë.

Shikoni koleksionin e krevatit DUX

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Ne synojmë të garantojmë cilësinë më të lartë të gjumit, duke u fokusuar te qëndrimi i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar me kalimin e kohës, krevatet DUX janë jashtëzakonisht të rehatshme.

Novacioni DUX

Zejtari e qëndrueshme

Materiale që zgjatin shumë, standarde më të larta njerëzore-ekologjike, elemente të personalizueshme. Ne zbatojmë qasjen e qëndrueshme për çdo hap të procesit të prodhimit DUX. Cikli jetësor i krevateve dhe mobilieve tona bazuar në strategjinë "Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro".

Qëndrueshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi

Krevatet tona

DUX 1001 Inspiration Xupport DUX 1001 Inspiration Xupport

DUX 1001

Rehati legjendare në krevatin origjinal DUX me profil të ulët me ndërtim dinamik sustash me dy shtresa .

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 1002 Inspiration Xupport DUX 1002 Inspiration Xupport

DUX 1002

Rehati legjendare dhe krevat DUX me kornizë të lartë me ndërtim dinamik sustash me dy shtresa .

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
DUX 2002 Inspiration Xupport DUX 2002 Inspiration Xupport

DUX 2002

Rehati legjendare në krevatin origjinal DUX me profil të ulët me ndërtim dinamik sustash me dy shtresa  dhe mbulesë të butë.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
DUX 3003 Inspiration Xupport DUX 3003 Inspiration Xupport

DUX 3003

Krevati ynë më i përparuar me kornizë me zona rehatie të personalizuara.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 5005 Inspiration Xupport DUX 5005 Inspiration Xupport

DUX 5005

Dizajn me konture të thella, bazë të dyfishtë plus shilte ekstra të butë.

Lexoni më shumë
DUX 6006 Inspiration Xupport DUX 6006 Inspiration Xupport

DUX 6006

Dizajn me konture të thella, bazë të dyfishtë plus zona të personalizuara komforti.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 8008 Inspiration Xupport DUX 8008 Inspiration Xupport

DUX 8008

Përvoja e Përsosur e Gjumit. Zona të personalizuara komforti, plus përshtatje shtesë të mbështetjes së mesit.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • Mbështetje e mesit
Lexoni më shumë
DUX Axion adjustable bed

DUX Axion

DUX Axion ka të gjitha karakteristikat e një krevati klasik DUX, plus lartësia e tij është me përshtatje.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
Lexoni më shumë
DUX dinamik Inspiration Xupport DUX dinamik Inspiration Xupport plus

DUX Dynamic

Rehati legjendare DUX në një krevat të përshtatshëm me bazë të dyfishtë, plus zona të personalizuara komforti.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
Lexoni më shumë
Komplet DUX Xclusive Rustik

DUX Xclusive

Përvoja e Përsosur e Gjumit. Zona të personalizuara komforti, plus përshtatje shtesë të mbështetjes së mesit.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
 • Mbështetje e mesit
Lexoni më shumë

Aksesorë

Zgjidhni këmbë krevati, kokë krevati, fund krevati dhe liri. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është përshtatja e përkryer për krevatin tuaj DUX.

Aksesorët e krevatit Shtresat