Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Shtresa të sipërme

Shtresat tona të sipërme janë një pjesë integrale e Krevatit DUX, që shtojnë ndjesinë dhe rehatinë personale aq thelbësore për një gjumë ideal. Meqenëse shtresat tona të sipërme nuk janë të fiksuara pas krevatit, thjesht mund ta zëvendësoni atë në rast aksidenti ose konsumi, pa pasur nevojë të ndërroni gjithë dyshekun.

Më shumë aksesorë krevati

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar krevatin tuaj DUX.