Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Xupport

Shiltja e sipërme Xupport është thellësisht e tufëzuar me lateks në qendër dhe një shtresë të jashtme mbushjeje me përzierje fijesh pambuku/poliestre për ajrim dhe butësi shtesë.

  • OEKO-TEX
  • Kundër zjarrit
Xupport Inspiration

Karakteristikat

  • Lateks natyral
  • Me tufa të thella
  • Shtresë e jashtme pambuku/mbushje poliestër e përzier me fibra
  • Pëlhurë me buza të qepura
  • Trashësia 6 cm

Përmasat

Gjerësia Gjatësia
80cm 200cm
90cm 200cm
90cm 210cm
90cm 220cm
105cm 200cm
105cm 210cm
105cm 220cm
120cm 200cm
120cm 210cm
120cm 220cm
140cm 200cm
140cm 210cm
140cm 220cm
160cm 200cm
160cm 210cm
160cm 220cm
180cm 200cm
180cm 210cm
180cm 220cm
210cm 200cm
210cm 210cm
210cm 220cm

Shilte të sipërme DUX

Shiltja e sipërme është një pjesë integrale e Krevatit DUX, duke shtuar ndjesinë personale dhe rehatinë që janë thelbësore për një çlodhje të mirë natën. Ndryshe nga shumica e krevateve me jastëk me mbushje shtesë, shiltja jonë e sipërme nuk është e fiksuar në krevat. Jo vetëm që kjo plotëson natyrën konturuese të krevateve tona, por nëse diçka derdhet mbi të ose konsumohet shumë, thjesht mund të zëvendësoni shilten e sipërme pa zëvendësuar të gjithë dyshekun.