Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Royal

Royal është një kokë krevati me lartësi shtesë dhe mbushje mbështetëse, si një kokë krevati për hotel luksoz.

  • Kundër zjarrit
Kufi mbretëror 15
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Në dispozicion në shumë ngjyra dhe pëlhurë ose lëkurë të ndryshme.
  • Me tufa të thella, disponohet me ose pa kopsa
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Disponohet në të gjitha gjerësitë standarde
  • E ngjitur në krevatin tuaj me mbajtëse koke krevati DUX

Përshkrimi

DUX Royal është një seri aksesorësh plotësues krevati, si fundet e krevatit dhe jastëkët zbukurues. Dizajni u zhvillua në bashkëpunim me Hotel d’Angleterre legjendar në Kopenhagë. Një kokë krevati me mbushje të rehatshme dhe mbështetëse. Dizajni i pastër bazohet në qepjen tradicionale të thellë të tufave dhe disponohet me ose pa kopsa.

Përmasat

Gjerësia Lartësia
90cm 110cm
105cm 110cm
120cm 110cm
140cm 110cm
160cm 110cm
180cm 110cm
210cm 110cm

Koka krevati

Personalizoni

Kokat tona të krevatit mund të prodhohen me një zgjedhje lëkurash ose pëlhurash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh.

Gjeni një dyqan

Më shumë koka krevati

Aksesorët e krevatit

Eksploroni aksesorët tanë të tjerë të krevatit për të personalizuar krevatin tuaj DUX.