Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Faruk

Faruk është një kokë krevati me përshtatje me katër pozicione të paracaktuara për rehati shtesë dhe precize.

  • Kundër zjarrit
Faruk Inspiration Border 15
Faruk xheti Z 419 04
DUX 3003 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Disponohet në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Jastëkët janë të këmbyeshëm
  • Disponohet në të gjitha gjerësitë standarde
  • E ngjitur në krevatin tuaj me mbajtëse koke krevati DUX

Përshkrimi

Faruk është një kokë krevati me përshtatje me katër pozicione të paracaktuara për rehati shtesë. Mbështetëset e përshtatshme të krevatit Faruk ofrojnë mbështetje të shkëlqyeshme për lexim ose çlodhje në krevat. DUX ofron një gamë kokash krevati për të plotësuar krevatin tuaj DUX. Kokat tona të krevatit disponohen në shumë stile me opsione të ndryshme veshjeje.

Përmasat

Gjerësia Lartësia Krevat
90cm 74cm DUX 1001
90cm 77cm DUX 2002
90cm 80cm DUX 3003
90cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008
105cm 74cm DUX 1001
105cm 77cm DUX 2002
105cm 80cm DUX 3003
105cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008
120cm 74cm DUX 1001
120cm 77cm DUX 2002
120cm 80cm DUX 3003
120cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008
140cm 74cm DUX 1001
140cm 77cm DUX 2002
140cm 80cm DUX 3003
140cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008
160cm 74cm DUX 1001
160cm 77cm DUX 2002
160cm 80cm DUX 3003
160cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008
180cm 74cm DUX 1001
180cm 77cm DUX 2002
180cm 80cm DUX 3003
180cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008
210cm 74cm DUX 1001
210cm 77cm DUX 2002
210cm 80cm DUX 3003
210cm 93cm DUX 1002, DUX 5005, DUX 6006, DUX 8008

Koka krevati

Personalizoni

Kokat tona të krevatit mund të prodhohen me një zgjedhje lëkurash ose pëlhurash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh.

Gjeni një dyqan

Aksesorët e krevatit

Eksploroni aksesorët tanë të tjerë të krevatit për të personalizuar krevatin tuaj DUX.