Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Dante

Dante është një kokë klasike krevati me veshje, me tufa të thella ose me kopsa.

  • Kundër zjarrit
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport
DUX dinamik Inspiration Xupport
Vesa malmoze Dante

Karakteristikat

  • Në dispozicion në shumë ngjyra dhe pëlhurë ose lëkurë të ndryshme.
  • Me tufa të thella, disponohet me ose pa kopsa
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Disponohet në të gjitha gjerësitë standarde
  • E ngjitur në krevatin tuaj me mbajtëse koke krevati DUX

Përshkrimi

Dante është një kokë klasike krevati DUX me veshje, me tufa të thella ose me kopsa. DUX ofron një gamë kokash krevati për të plotësuar krevatin tuaj DUX. Kokat tona të krevatit disponohen në shumë stile me opsione të ndryshme veshjeje.

Përmasat

Gjerësia Lartësia
90cm 110cm
105cm 110cm
120cm 110cm
140cm 110cm
160cm 110cm
180cm 110cm
210cm 110cm

Koka krevati

Personalizoni

Kokat tona të krevatit mund të prodhohen me një zgjedhje lëkurash ose pëlhurash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh.

Gjeni një dyqan

Më shumë koka krevati

Aksesorët e krevatit

Eksploroni aksesorët tanë të tjerë të krevatit për të personalizuar krevatin tuaj DUX.