Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Astoria

Astoria është një kokë krevati klasike dhe me veshje të thjeshtë.

  • Kundër zjarrit
Astoria Border 15
Astoria Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX Axion Inspiration Xupport xoft

Karakteristikat

  • Në dispozicion në shumë ngjyra dhe pëlhurë ose lëkurë të ndryshme.
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Disponohet në të gjitha gjerësitë standarde
  • Disponohet jastëk opsional qafe

Përshkrimi

Astoria është një kokë krevati klasike DUX me veshje. DUX ofron një gamë kokash krevati për të plotësuar krevatin tuaj DUX. Kokat tona të krevatit disponohen në shumë stile me opsione të ndryshme veshjeje.

Përmasat

Gjerësia Lartësia
90cm 100cm
105cm 100cm
120cm 100cm
140cm 100cm
160cm 100cm
180cm 100cm
210cm 100cm

Koka krevati

Personalizoni

Kokat tona të krevatit mund të prodhohen me një zgjedhje lëkurash ose pëlhurash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh.

Gjeni një dyqan

Më shumë koka krevati

Aksesorët e krevatit

Eksploroni aksesorët tanë të tjerë të krevatit për të personalizuar krevatin tuaj DUX.