Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Anna

Koka e krevatit Anna është një kokë krevati minimaliste dhe vizualisht tërheqëse me mbushje mbështetëse për rehati të shtuar.

DUX 6006 Inspiration Xupport plus
Karrige Anna me dru të lehtë kambi fosil 19
DUX 5005 Inspiration Xupport
Karrige Anna me dru të lehtë kambi fosil 19
DUX 3003 Inspiration Xupport
Tavolinë Anna e zezë
Tavolinë Anna e zezë
Tavolinë Anna prej ahu të vajosur
DUX 6006 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Në dispozicion në shumë ngjyra dhe pëlhurë ose lëkurë të ndryshme.
  • Kornizë me lis të vajosur ose të zi
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Disponohet në të gjitha gjerësitë standarde
  • E ngjitur në krevatin tuaj me mbajtëse koke krevati DUX

Përshkrimi

Koka e krevatit Anna është një kokë krevati minimaliste dhe vizualisht tërheqëse me mbushje mbështetëse për rehati të shtuar. Kjo kokë krevati u prezantua për herë të parë në Javën e Dizajnit Stokholm 2019, një bashkëpunim i DUX me Norm Architects. Përshtatet me të gjitha krevatet DUX.

Përmasat

Lloji Krevat Gjerësia Lartësia
Frame 90 124 114
Continental 90 124 120
Frame 105 139 114
Continental 105 139 120
Frame 120 154 114
Continental 120 154 120
Frame 140 174 114
Continental 140 174 120
Frame 160 194 114
Continental 160 194 120
Frame 180 214 114
Continental 180 214 120
Frame 210 244 114
Continental 210 244 120

Kokë krevati Anna

Personalizoni

Korniza e kokës së krevatit Anna është prej lisi natyral të lyer me vaj ose njollë të zezë. Koka e krevatit mund të prodhohet me një zgjedhje lëkurash ose pëlhurash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh.

Gjeni dyqan

Aksesorët e krevatit

Eksploroni aksesorët tanë të tjerë të krevatit për të personalizuar krevatin tuaj DUX.