Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Këmbë e rrumbullakët 5,5 cm

Një këmbë klasike e rrumbullakët me dru ahu të përsosur.

Këmbë e rrumbullakët ah
Këmbë e rrumbullakët e zezë
Këmbë e rrumbullakët prej ahu të vajosur
Këmbë e rrumbullakët mogan
Këmbë e rrumbullakët lëkurë
Këmbë e rrumbullakët e bardhë
Këmbë e rrumbullakët ah

Karakteristikat

  • Lëkurë, ah, mogan, e zezë, lis ose e bardhë
  • Disponohet në pako me 4 copë

Përshkrimi

Korniza e brendshme e krevatit DUX ju mundëson të zgjidhni stilin, lartësinë dhe ngjyrën e këmbës. Montoni këmbën në kornizë duke e vidhosur në vend. Këmba e rrumbullakët është 5,5 cm e hollë në diametër me dru të fortë.

Përmasat

Lartësia Diametri
12cm 5.5cm
16cm 5.5cm
20cm 5.5cm
23cm 5.5cm
30cm 5.5cm