Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Zgjidhni lartësinë, formën dhe stilin

Këmbë

Krevatet DUX janë të ndërtuara me një kornizë druri të fortë që mund të përdoret me një llojshmëri zgjedhjesh këmbësh krevati ose mund të përdoret në një kornizë ekzistuese. Këtu gjeni përzgjedhjen tonë të këmbëve të krevatit. 

Këmbë alumini

Për një pamje elegante me ose pa rrotëz.

Këmbë alumini
Këmbë alumini
Këmbë alumini
Këmbë alumini
Këmbë alumini kastor

Karakteristikat

 • Alumin i krehur me lëmim sateni
 • Me ose pa rrotëza
 • Disponohet në pako me 2 copë

Përshkrimi

Këmbë alumini me alumin të krehur rrumbullak sateni të lëmuar, që disponohet me ose pa rrotëza.

Përmasat

Lartësia Gjerësia
8cm 5cm
16cm 5cm
23cm 5cm

Këmbë e rrumbullakët 5,5 cm

Një këmbë klasike e rrumbullakët me dru ahu të përsosur.

Këmbë e rrumbullakët ah
Këmbë e rrumbullakët e zezë
Këmbë e rrumbullakët prej ahu të vajosur
Këmbë e rrumbullakët mogan
Këmbë e rrumbullakët lëkurë
Këmbë e rrumbullakët e bardhë
Këmbë e rrumbullakët ah

Karakteristikat

 • Lëkurë, ah, mogan, e zezë, lis ose e bardhë
 • Disponohet në pako me 4 copë

Përshkrimi

Korniza e brendshme e krevatit DUX ju mundëson të zgjidhni stilin, lartësinë dhe ngjyrën e këmbës. Montoni këmbën në kornizë duke e vidhosur në vend. Këmba e rrumbullakët është 5,5 cm e hollë në diametër me dru të fortë.

Përmasat

Lartësia Diametri
12cm 5.5cm
16cm 5.5cm
20cm 5.5cm
23cm 5.5cm
30cm 5.5cm

Këmbë e rrumbullakët 10 cm

Një këmbë më e trashë e rrumbullakët, prej ahu të mirë.

Këmbë e rrumbullakët ah
Këmbë e rrumbullakët e zezë
Këmbë e rrumbullakët ah

Karakteristikat

 • Ah, mogan, e zezë, lis ose prej druri të fortë të bardhë
 • Disponohet në pako me 2 copë

Përshkrimi

Korniza e brendshme e krevatit DUX ju mundëson të zgjidhni stilin, lartësinë dhe ngjyrën tuaj dhe montoni këmbën në kornizë duke e vidhosur në vend. Këmba e rrumbullakët është një dru i fortë me diametër 10 cm më të trashë

Përmasat

Lartësia Diametri
12cm 10cm
16cm 10cm

Këmbë katrore

Këmbë druri në formë katrori e punuar me lis të fortë, ah ose lëmim të lyer. Baza e këmbës ka një lëmim metalik për një pamje më fine.

Këmbë katrore ah
Këmbë katrore prej ahu të vajosur
Këmbë katrore qershi
Këmbë katrore mogan
Këmbë katrore e zezë

Karakteristikat

 • Lis i vajosur, ah natyral, mahogan, qershi ose lëmim i lyer me të zezë
 • Fund me detaje metalike në bazë
 • Disponohet në pako me 2 copë

Përshkrimi

Korniza e brendshme e krevatit DUX ju mundëson të zgjidhni stilin, lartësinë dhe ngjyrën tuaj dhe montoni këmbën në kornizë duke e vidhosur në vend. Këmbë druri në formë katrori e punuar me lis të fortë, ah ose lëmim të lyer në qershi, magan ose të zezë.

Përmasat

Lartësia Diametri
12cm 12cm

Këmbë konike

Këmbë konike prej lëkure, ahu cilësor, dru arre, lis i vajosur ose me lëmim të lyer.

Këmbë konike ah
Këmbë konike prej ahu të vajosur
Këmbë konike e zezë
Këmbë konike qershi
Këmbë konike lëkurë

Karakteristikat

 • Lis i vajosur ose ah natyral, magan, dru arre, qershi ose lëmime të lyera me të zezë prej ahu të fortë
 • Disponohet në pako me 2 copë

Përshkrimi

Korniza e brendshme e krevatit DUX ju mundëson të zgjidhni stilin, lartësinë dhe ngjyrën tuaj dhe montoni këmbën në kornizë duke e vidhosur në vend. Këmba konike është një këmbë e dizajnuar bukur prej druri të fortë.

Përmasat

Lartësia Gjerësia sipër Gjerësia në bazë
12cm 8cm 4,5cm
20cm 8cm 4,5cm

Më shumë aksesorë krevati

Eksploroni aksesorët tanë të tjerë të krevatit për të personalizuar krevatin tuaj DUX.