Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Personalizoni krevatin tuaj

Aksesorët e krevatit

Çdo gjë rreth DUX është personalizimi. Pavarësisht nevojave tuaja, stilit apo shijes, produktet tona janë më tepër se thjesht aksesorë krevatesh. Ata janë pjesë e përvojës suaj të gjumit dhe pse jo, një vepër arti.

Karrige Anna me dru të lehtë kambi fosil 19 Karrige Anna me dru të lehtë kambi fosil 19

Anna

E bërë bukur, linja të buta në dru dhe shilte e rehatshme ku mbështetesh.

Lexoni më shumë
Astoria Border 15 DUX Axion Inspiration Xupport xoft

Astoria

Koka jonë e krevatit më popullor me një dizajn të pastër për çdo përdorim.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Vesa malmoze Dante DUX 2002 Inspiration Xupport

Dante

Një kokë krevati me mbushje më të butë, me qepje ose kopsa.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 6006 Inspiration Xupport DUX 6006 Inspiration Xupport

Eden

Një pamje moderne me detaje të bëra në mënyrë unike për çdo artikull.

Lexoni më shumë
Faruk Inspiration Border 15 DUX 3003 Inspiration Xupport

Faruk

Një kokë krevati më e ulët, manualisht e përshtatshme dhe e shkëlqyeshme për lexim.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Flex Inspiration Border 16 Flex Inspiration Border 16

Flex

Një kokë krevati më e ulët, pamje e pastër, manualisht e përshtatshme dhe e shkëlqyeshme për lexim.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
E butë fleksibël tosca M476/20 djerrinë E butë fleksibël tosca M476/20 djerrinë

Flex i butë

Një kokë krevati më e ulët, e përshtatshme, shilte në formë jastëku, e shkëlqyeshme për lexim.

Lexoni më shumë
Kufi mbretëror 15 DUX 8008 Inspiration Xupport

Royal

Për një ndjesi luksoze, kjo jep lartësi dhe butësi, krevati mund të bëhet pjesa kryesore e zbukurimit.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Kufi quadro 15 Kufi quadro 15

Quadro

Një dizajn i pastër me një model të qepur kuadro.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Kufi Vista 15 Kufi Vista 15

Vista

Një kokë krevati më e ulët, me hark dhe mbushje të butë, e mrekullueshme për lexim.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Pascal de luxe Inspiration Sustë Pascal e zezë

Pascal de luxe

Kjo është shiltja e sipërme për të përmirësuar krevatin tuaj standard me kornizë dhe zona të personalizuara komforti.

 • Sistemi Pascal
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Xupport Inspiration Xupport Inspiration

Xupport

Shiltja jonë e sipërme më e pëlqyera, materiale natyrale dhe qëndrueshmëri e gjatë.

 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Xupport plus Inspiration Xupport plus Inspiration

Xupport plus

Me një sipërfaqe të butë, kjo është një nga shiltet më të shitura të sipërme, material natyral dhe rezistencë e gjatë.

 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë

Xupport me butona

Një shilte e sipërme si Xupport origjinal, por me kopsa të detajuara lëkure për 8008 tuaj.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Xupport xoft Inspiration Xupport xoft Inspiration

Xupport xoft

Kjo është shiltja jonë e sipërme më e butë, mbushje shtesë dhe tendosje me 4 drejtime, material natyral dhe rezistencë e gjatë.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë

Këmbë

Lexoni më shumë