Anashkaloni përmbajtjen kryesore
{

Shtretër

BM0555

Investoni për një gjumë të mirë natën me bashkëpunimin tonë unik me Carl Hansen & Søn. Së bashku me markën daneze ne përfaqësojmë një shtrat elegant të dizajnuar nga Børge Mogensen.

BM0555

Ofrimi i rehatisë bazë të gjumit për ta bërë dhomën e gjumit më tërheqëse, dizajni elegant skandinav kombinon lëkurën tepër cilësore, druri dhe tekstili DUX gri i çelur rezistent i tapicerisë me fillin e trashë ekskluziv të qepur me dorë. Një dyshek i qepur me porosi qëndron mbi një bazë të fortë lisi e certifikuar nga FSC™, i vajosur për një finish të këndshëm dhe rezistent.

  • Sistem i Sustave DUX

Karakteristikat

  • Dyshek DUX CH18 me lateks natyral dhe shtresë sustash 13 cm
  • Detajet e lëkurës
  • Lartësia e dyshekut 16 cm
  • Kornizë lisi me trajtim vaji
  • Jastëk për kurrizin dhe qafën: HR23 ose CMHR27, sfungjer poliuretani i veshur me tekstil: Moss0006, Moss00021, Clay0013
  • Rripa për të varur jastëkët e qafës: Lëkurë shale/konjak
  • Vida për të varur jastëkët e qafës: Tunxh me një veshje të qartë që largon çngjyrosjen

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Zejtari e qëndrueshme

Materiale që zgjasin, standarde më të larta njerëzore-ekologjike, elementë të personalizueshëm. Ne zbatojmë qasjen e qëndrueshme për çdo hap në procesin e prodhimit DUX. Mobiliet tona dhe cikli jetësor i shtretërve bazohet në strategjinë "Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro".

Qëndrueshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX