header

Koleksioni i copave DUX

Klientët DUX presin nga ne t’u ofrojmë cilësinë më të lartë për shtëpinë dhe ambjentet e tyre të gjumit. Koleksioni ynë i copave përbëhet nga një seri produktesh kualitative në dizajne të ndryshme. Me përbërje 100% pambuk dhe me një punim të veçantë qepje, është e lehtë për çdo kënd të gjejë ndjenjën joshëse të luksit.