DUXIANA

Duke kombinuar fushata kërkimore të vazhdueshme me materialet dhe punimet artizanale më të mira, Shtrati DUX ofron luks dhe kualitet superior. Shtrati DUX është element kyç në krijimin e një ambjenti ideal të gjumit sepse është në gjendje të shtyjë çdo pikë të trupit në një pozicion natyral.